Radore İnsan Kaynakları ekibi ve Motivateam iş birliğiyle, 9 Eylül tarihinde Polonezköy’de keyifli bir açık hava etkinliği gerçekleştirildi. Oldukça heyecanlı geçen etkinlik boyunca Radoreliler hem eğlendi hem de takım çalışması konusundaki yeteneklerini sergiledi.

Güneşli ve güzel bir günde gerçekleşen etkinlik, açık büfe kahvaltı ikramıyla başladı. Sonrasında ise katılımcıların iş yaşamındaki koşulların benzerlerini oluşturarak bu durumlarla ilgili davranışlarını gözlemleme ve sonuçlarını irdeleme şansı veren “yaşayarak öğrenme” temelli takım oyunları oynandı. Radoreliler bu oyunlarda karşılarına çıkan problemleri birliktelik ruhuyla çözmeye uğraştılar.

Radoreliler öğleden önceki oyunlar için siyah, beyaz, sarı, mavi, kırmızı ve turuncu olmak üzere toplam altı takıma ayrıldılar. Çekişmeli geçen mücadelede parkurları en az hatayla tamamlayan turuncu takım üyeleri galip gelmeyi başardı.

Öğleden sonraki bölümde ise toplamda dört takıma ayrılan Radoreliler, çeşitli malzemelerle tasarladıkları araçları kullanarak yarıştılar. Birbirinden ilginç tasarımların ortaya çıktığı bu oyunda en hızlı aracı tasarlayarak galip gelen ekip iki numaralı takım oldu. En iyi araç tasarımı unvanını ise dört numaralı takımın aracı aldı.

Bu keyifli açık hava etkinliği için Motivateam’e teşekkür ederiz.