Türkiye’nin Veri Merkezi Radore, 2019’a kalite ve hizmet standartlarına yönelik sertifikasyon denetimlerini başarıyla tamamlayarak girdi.

Ödeme sistemleri ve finansal teknolojilerin güvenilir bir BT altyapısında barındırıldığının en önemli göstergesi PCI-DSS (Ödeme Kartı Endüstrisi Veri Güvenlik Standardı) standartlarına sahip olmak. Bu doğrultuda denetim sürecini başarıyla tamamlayan Radore, mevcut PCI-DSS sertifikasını yeni dönem için güncelledi. Radore yeni dönemde de e-ticaret ve online ödeme platformunu güvenle barındırmak isteyen işletmelere, hız kesmeden hizmet vermeye devam edecek.

Sertifikasyon yeterliliklerini tamamlamış ve kesintisiz hizmet verebilen bir BT altyapısı, fintech alanında faaliyet gösteren şirketler için hayati önem taşıyor. Radore Veri Merkezi, sahip olduğu ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Standardı ve PCI-DSS sertifikaları ile altyapısında finansal teknolojiler barındıran ya da online ödeme işlemleri gerçekleştirilen tüm işletmelere, yasal düzenlemelere uygun ve sertifikasyon yeterliliğini tamamlamış bir altyapıyla çalışma imkânı veriyor.

Radore Veri Merkezi yedekli güç, iklimlendirme ve network altyapısı ile bağımsız veri merkezi odası, paylaşımsız kabin ve özel kafes kiralama gibi sunucu barındırma hizmetleri sunuyor. Bu kapsamda sertifikaları ve yedekli altyapısı ile 40‘tan fazla e-ticaret altyapı sağlayıcısı ve finansal teknoloji şirketiyle birlikte tüm sektörlerden 3.500’ü aşkın müşterisine hizmet vermeye devam ediyor.